Rojo 1 évre rács mögé kerülhet?

Szárnyra kaptak pletykák, miszerint a United új szerzeménye egy 4 évvel ezelõtti botránya miatt akár 1 év börtönbüntetést is kaphat.


Az eset 2010. novemberéig nyúlik vissza, amikor is a hírek szerint Rojo kissé hevesen ünnepelte Argentínából Európába, a Szpartak Moszkva csapatához való igazolásának hírét. Eközben összetûzésbe keveredett szomszédjával, Juan Pablo Gomezzel, akit – a felperes Gomez állítása szerint – egy üveggel többször is megütött olyan erõvel, hogy az üveg el is tört.


Az orvosszakértõi vizsgálatok szerint valóban sérülésnyomok voltak találhatóak Gomez arcán, testén és alkarján.

 


Rojo ellen feljelentést tettek 2012 novemberében, majd idén májusban újra, és a felperes továbbra is azt szeretné, ha Rojo bíróság elé állna Argentínában. Marcelo Romero ügyész jelenleg a játékos ügyvédeinek válaszára vár, hogy hogyan képviseli magát a játékos a tárgyalásokon.


A tárgyalásra november 6-án kerülhet sor, legrosszabb esetben pedig akár 1 év börtönbüntetésre is ítélhetik a United 20 milliós nyári szerzeményét, aki jelenleg munkavállalási engedélyére vár. A védõt 2019-ig köti szerzõdés az Old Traffordra.
 


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!