Cole szerint Wilson csúcsra tör

Andy Cole szerint James Wilson óriási jövõ elõtt áll a Manchester Unitednél.


A 18 éves csatár - aki májusban, a Hull City elleni bemutatkozásán duplázni tudott - a kispadról állt be az MK Dons elleni Ligakupa mérkõzés során, ezzel második alkalommal szerepelhetett tétmeccsen a United elsõ csapatában.

 

David Martin két alkalommal is nagy mentéssel akadályozta meg, hogy Wilson feliratkozzon a góllövõk közé, így a fiatal tehetségnek nem sikerült növelnie idei góljainak számát azok után, hogy ebben a hónapban eddig csak egy alkalommal szerepelt, akkor a Manchester Senior Cup döntõjében négy találatot jegyzett.

 

"Otthon van MUTV-m, így lehetõségem van arra, hogy kövessem a fiatalok találkozóit is és nézzem, hogyan fejlõdnek" - mondta Cole a ManUtd.com-nak. "Wilson határozottan egy olyan játékos, akinek jövõje lesz."

 

"Gólokat lõ és amikor ennél a klubnál ezt teszed középcsatárként, az már fél esély. Tudja, hogyan kell betalálni a hálóba. Jó a bal lába és nagyon jó befejezõ, szeret nekimenni az ellenfeleinek. Nagy jövõ elõtt áll."

 

 

A United korábbi mesterlövésze szerint Wilson készen áll arra, hogy az elsõ csapat tagja legyen, de lehet, hogy rövid idõre elhagyja az Old Traffordot annak érdekében, hogy elérje ezt a célt.

 

"Ez egy nagy lépés [felmenni a United elsõ csapatához]" - folytatta Andrew. "Bizonyos szakaszban újabb esélyt fog kapni. Ha ez nem itt, az elsõ csapatban történik, akkor kölcsönbe megy majd valahova. Amikor olyan tehetséggel van dolgunk, mint ami neki van, akkor valamilyen formában meg kell adni a lehetõséget."

 

"Ha hamarosan nem kerül az elsõ csapat keretébe, ami bekövetkezhet, mert van néhány remek képességû csatárunk, akkor kölcsönbe megy és ha ez megtörténik, nagyon jól fog teljesíteni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!