Young: Di Maria leigazolása mutatja az erõnket

Ashley Young szerint az, hogy Angel Di Mariát brit átigazolási összegért igazolta le a United - azután, hogy már megvette Ander Herrerát, Luke Shaw-t és Marcos Rojót - azt mutatja, hogy a klub képes a legnagyobb sztárokat magához vonzani.


A Vörös Ördögök kedden döntöttek brit átigazolási rekordot azzal, hogy 59,7 millió fontért megszerezte az argentin játékost a Real Madridtól. Di Maria a negyedik nyári érkezõ volt és Young szerint ezzel az aktivitással a klub üzent riválisainak.

 

"Úgy vélem, ez egy nagy kinyilatkoztatás a többiek felé" - mondta az angol játékos az MUTV-nek. "Sokak talán azt mondják, a klub nem tud világklasszis játékosokat magához vonzani, de ezt tettük azzal, hogy leigazoltuk Luke-ot, Andert, Marcost és most Angelt."

 

 

"Angel fantasztikus igazolás. A Real Madridnak más kiváló játékosa is van, mint Bale és Ronaldo, de számomra õ az, aki kitûnt abból a csapatból. Amikor olyan minõségi játékost hozol a csapathoz, mint amilyen õ, az csak segíthet. Láttuk az elsõ pár napja alatt, milyen jó játékos õ és mit várhatunk tõle. Határozottan nagyszerû igazolás."

 

Young együtt szerepelt Di Mariával szombaton, amikor az argentin bemutatkozhatott új csapatában a Burnley elleni, 0-0-val végzõdõ találkozón. Ashley hozzátette: "Azt kérdezhetik, hogyan alkalmazkodik majd Angel a csapathoz, de õ azonnal illeszkedett."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!