Valencia kihagyta a válogatott meccset

Antonio Valencia nem szerepelt Ecuador csapatában, mely 4-0-ra legyõzte Bolíviát, de a megbízott szövetségi kapitány tagadta azon pletykákat, melyek arról szóltak, hogy a Manchester United szárnyhátvédje fontolóra vette visszavonulását a válogatottságtól.


Sixto Vizuete errõl még a nagyarányú gyõzelem elõtt beszélt Miamiben, ahol még a hét közepén Brazília ellen is pályára lép majd csapata.

 

"Többször beszéltem vele [Valenciával] és õ nem említett nekem ilyet" - nyilatkozta a kapitány, mikor megkérdezték, Antonio befejezi-e szereplését a nemzeti csapatban. "Nem hiszem, hogy erre a döntésre jutott volna, mivel õ olyan ember, akinek kell és aki akarja a válogatott meghívót. Neki fel kell készülnie arra, hogy képviselje hazáját."

 

 

Vizuete arról is beszámolt, hogy Valencia kérte, ne szerepeljen ezen a két mérkõzésen, mert õ még mindig a világbajnokság és az elõzõ Premier League szezon okozta fizikális és mentális megterhelésbõl épült fel. Egy rövid szünet lehetõvé tenné, hogy a 29 éves játékos ismét 100 százalékos állapotba kerüljön. A kapitány elfogadta Valencia kérését.

 

Azonban a United játékosa - aki a nemzeti csapatban gyakran a középpálya közepén szerepel - visszaléphet a csapatkapitányi rangtól. Vizuete elismerte, hogy kapitányi poszton felmérte a lehetõségeket.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!