Fellainire fontos szerep vár?

Belga értesülések szerint Louis van Gaal azt közölte Marouane Fellainivel, hogy fontos szerepet szán neki ebben a szezonban.


Miután tavaly nyáron 27,5 millió fontért az Evertontól az Old Traffordra igazolt, a középpályásnak gyenge szezonja volt a Vörös Ördögöknél és úgy tûnt, a klub megválna tõle idén nyáron, ám a belga összeszedett egy kisebb sérülést még mielõtt eligazolt volna.

 

A Napoli erõteljesen érdeklõdött iránta és bár Rafa Benitez nagyszerû játékosként jellemezte Fellainit, az olasz csapatnak olyan benyomása volt, hogy a játékos maradna és harcolna helyéért.

 

A SportWereld belga sportlap szerint Fellaini és van Gaal megbeszélést folytattak, aminek pozitív végkimenetele lett és a holland menedzser esélyt kíván adni a középpályásnak, hogy bizonyíthasson, feledtetve tavalyi gyenge szezonját.

 

 

Azok után, hogy van Gaal elköltött 150 millió fontot a csapat átalakítására, a menedzser a középpályán keresi a lehetõséget az egyensúly kialakítására. Daley Blindet is azért vette meg, hogy a pálya közepén szerepeltesse, így a Fellaininek ígért szereppel lehetséges, hogy versenyhelyzet alakulhat ki az új igazolással.

 

Michael Carrick sérülése, valamint Darren Fletcher eddig nem igazán meggyõzõ teljesítménye esélyt jelenthet a belgának a bizonyításra.


thepeoplesperson.com/

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!