A dobogó a cél

Louis van Gaal elmondta, elsõ manchesteri évében az a célja, hogy az elsõ háromban végezzen csapatával.


A holland szakember ma délután tartott sajtótájékoztatót, azt megelõzõen, hogy csapata vasárnap a Queens Park Rangers-t fogadja az Old Traffordon.

 

Ez a mérkõzés elsõ lesz azóta, hogy az átigazolási szezon utolsó napján még aktívan igazolt a klub, minek révén Radamel Falcaót és Daley Blindet is az új szerzemények közé sorolhatjuk, Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo és Angel Di Maria mellé.

 

Azzal, hogy ennyi tehetség áll van Gaal rendelkezésére, a menedzser reméli, hogy csapata képes megfordítani a szezon elejére jellemzõ, csalódást keltõ produkciókat és elõre lép, ezáltal pedig bekerülhet az elvárt top 3-ba.

 

 

"Beszéltünk [a menedzser és a klub] a céljainkról, amikor megbeszélésünk volt" - mondta a menedzser. "Egy olyan klubnak, mint a United, kell célt kitûznie. Nekem is vannak céljaim, úgyhogy nem gondolom, hogy a dobogó ésszerûtlen cél lenne."

 

"Nehéz lesz, de olyan klubnak, mint a United, mindig vannak céljai. Úgy vélem, az elsõ háromban lenni logikus cél lehet, mivel a United a Bajnokok Ligájában akar indulni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!