Di Maria a meccs legjobbja

A szurkolók egyhangúlag Angel Di Mariát választották a meccs legjobbjának, miután mindenkit elkápráztatott a vasárnapi, QPR ellen mutatott klasszis teljesítményével.


Az argentin játékos az Old Traffordon történõ debütálása során mind a négy lõtt gólból kivette a részét. Az elsõt õ szerezte, a második elõtt egy jól felépített akció során hozta helyzetbe Ander Herrerát, majd a harmadikban Wayne Rooney-nak készített elõ, míg a második félidõben a 4-0-s végeredményt hozó gól elõtt egy pazar megoldással lepte meg Juan Matát.

 

A kitûnõ meglátásait, és az energikus támadó képességét mind-mind megcsillogtatta, majd álló taps és ováció kísérte le a pályáról, mikor a 82. percben lecserélték.

 

 

A hivatalos twitter oldal követõi, és az MUTV több ezer nézõje választhattak a meccs legjobbja díjra pályázó három játékos közül, akiket az egykori United menedzser, Ron Atkinson nevezett meg. Az esélyesek között volt az Old Traffordon debütáló Di Maria, Daley Blind és Ander Herrera.

 

Di Maria gyûjtötte be a szavazatok 68%-át, addig Blind a voksok 20%-át kapta, míg a fennmaradó 12%-ot Herrera zsebelte be.

 

Blind, aki a szûrõ középpályás szerepét kapta a pályán, és a kialakított gyémánt formációban kapott helyet, rendkívül boldog volt, hogy az új csapattársai mellett reflektorfénybe kerülhetett. Elmondta az MUTV-nek adott nyilatkozatában: "Mindenki tudja, hogy ki mennyire jó, és azt is, hogy mit érhetnének el. Mindenki megmutatta, hogy mire is képesek valójában."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!