Herrera a United újoncait méltatta

Ander Herrera elismeréssel beszélt új csapattársairól a QPR felett aratott 4-0-s diadalt követõen. Kiváltképp Angel Di Maria teljesítményérõl, aki új szárnyakat adott a csapatnak.


Di Maria szerezte a vezetõ találatot, melyet követett Herrera, Rooney, majd a második félidõben Mata gólja. Ezekkel a találatokkal a Vörös Ördögök magabiztosan szerezték meg idei elsõ gyõzelmüket.

 

A késõ nyári szerzemények, Rojo, Blind és Falcao is lehetõséget kaptak a pályán és Herrera szerint mindannyian fantasztikusan játszottak új csapatukban.

 

A lefújást követõen a spanyol az MUTV-nek elmondta, hogy argentin csapattársára fényes jövõ vár a Manchester Unitednél. "Angel a világ egyik legjobb játékosa. A United csapatát mindig is fantasztikus játékosok alkották és immár õ is ebbe a társaságba tartozik."

 

"Emellett van egy Radamel Falcaónk, egy Daley Blindünk, egy Marcos Rojonk és itt van Luke Shaw is. A csapat megújuló félben van, keményen dolgozunk, javulunk, és kizárólag elõre tekintünk."

 

Rojo és Blind teljesítményérõl is csak elismerõen tudott nyilatkozni. "Mindketten remekül játszottak, hajtottak, labdákat szereztek, tartották a labdát, valamint jól is passzoltak a társaknak" - mondta Herrera.

 

 

"Marcos nagyon agresszív és magabiztos védõ, Blind pedig szinte soha nem veszíti el a labdát. Jól éreztük magunkat a pályán, de persze továbbra is fejlõdni szeretnénk."

 

A mérkõzésen Herrera is megszerezte elsõ találatát a Vörös Ördögök játékosaként, bár nyilatkozatából kiderült, hogy bármennyire is örül a találatnak a csapat sikerét sokkal fontosabbnak tartja a személyes dicsõségnél.

 

"Természetesen nagyon boldog vagyok" - magyarázta. "Fontos, hogy hazai pályán gólokkal tudjuk megörvendeztetni a kilátogató szurkolókat. Az Old Trafford a világ egyik legjobb helye. Örülök a gólomnak, de mégjobban örülök, hogy a csapat nyerni tudott."

 

"Meg akartuk tenni az elsõ lépést egy fényesebb jövõ irányába, azt hiszem ez most sikerült is. Ugyanakkor már a következõ mérkõzésre tekintünk, hiszen mihamarabb újra a csúcson szeretnénk lenni."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!