A Manchester United kölcsön venné Kakát?

A brazil játékmestert Mourinho elengedné a Unitedbe.


A Manchester United egyes hírek szerint fontolóra vette, hogy kölcsönben megszerezze a brazil Kakát a szezon végéig.

A Real Madrid támadó középpályása iránt az Inter érdeklõdik erõsen, ám a madridi csapat 50 millió fontot kérne játékosáért.

Angliából a Chelsea is fontolgatja, hogy bejelentkezzen a brazil játékosért, melynek menedzserével, Carlo Ancelottival Kaka több trófeát is nyert.

 

 



A játékos nem rég kezdte meg edzéseit, miután teljesen felépült boka sérülésébõl egy mûtétet követõen.

Spanyol jelentések szerint a Manchester United is érdeklõdik a 28 éves brazil iránt, amit José Mourinho is üdvözöl, mert így Sir Alex Fergusonnal köthetne üzletet.

Mourinho inkább szeretné a Unitedbe küldeni játékosát, mint a korábbi csapatába, az Interbe. Ferguson ragaszkodott ahhoz, hogy januárban nem vásárol senkit, így a kölcsön szerzõdés tökéletes megoldás lenne.

A skót szakember jelenleg azon dolgozik, hogy találjon klubot, aki kölcsön venné Federico Machedát a szezon végéig, de állítólag elgondolkozott, hogy Kaka beleillene csapatábnak támadó részlegébe Dimitar Berbatov és Wayne Rooney mellé.

Mourinho világossá tette, az õ játékrendszerébe nem fér bele a brazil játékos, akitõl meg is válna és akit a Manchester City is megkörnyékezne, hogy magukhoz csábítsák.

A Real Madrid igazgatója, Jorge Valdano is támogatja menedzsere döntését és úgy fogalmazott, hogy a 2009-ben, 56 millió fontért érkezett futballista elhagyhatja a klubot.

Valdano 50 millió fontot szeretne kapni a játékosért, ugyanakkor nincs kifogása az ellen, hogy a szezon végéig kölcsönben szerepeljen más kluboknál játékosa.

Daily Star


daily star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!