Ferguson: Eldobtuk magunktól a gyõzelmet

Sir Alex Ferguson nem akart köntörfalazni a United utolsó percekben elveszített két pontjával kapcsolatban, kiemelve, hogy együttese akkor hibázott, amikor a legnagyobb szükség lett volna a három pontra.


A Vörös Ördögök már 3-1-re vezettek a második félidõ derekán, amely eredményt egészen a hosszabbításig tartottáak is, ám Tim Cahill és Mikel Arteta góljaival otthon tartott egy pontot az Everton.

 

 

 

 

"Egy teljesen kényelmes helyzetbõl sikerült két pontot eldobnunk magunktól, ilyen egyszerû" - mondta Sir Alex a Sky Sports-nak.

 

"Ilyen volt a legutóbbi két idegenbeli mérkõzésünk. Két perccel a lefújás elõtt kaptunk gólt a Fulham ellen és most is ugyanez történt."

 

"Könnyelmûek voltunk, megvolt rá az esélyünk, hogy földbe döngöljük az Evertont, de nem tettük. Rengeteg helyzetet puskáztunk el. A mérkõzés legnagyobb részében elégedett voltam a mutatott játékunkkal. Idõnként egészen jó játékot mutattunk be - ezzel nem is lehet vitatkozni, viszont saját magunkat fosztottuk meg két nagyon értékes bajnoki ponttól."

 

A skót menedzser kiemelte a mérkõzésen remek teljesítményt nyújtó Dimitar Berbatovot, azonban a bolgár csatár teljesítményére is árnyékot vet a kezükbõl az utolsó pillanatban kicsúszott gyõzelem.

 

"Berbatov volt a legjobb játékosunk, azt gondolom helyenként briliáns dolgokat láthattunk tõle, de ez mind semmibe veszett az eladott gyõzelmünknek köszönhetõen" - tette hozzá.

 

"Õ egy nagyszerû játékos. Talán az elõzõ szezonban nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, amit elõzetesen vártak tõle, többször élt át nehéz idõket, de már akkor is volt, mikor megmutatta, miért igazoltuk le és a ebbõl a mai napon is láthattunk némi ízelítõt."

 

Szomorúsága mellett Sir Alex azért jó híreket is megosztott a nagyérdemûvel, ugyanis bejelentette, hogy Rio Ferdinand kezdõként fog pályára lépni a Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!