Rojo és Shaw fényes jövõ elõtt

A Manchester United új támadói uralják a címlapokat, ám Jonny Evans szerint a két új védõ, Marcos Rojo és Luke Shaw is létfontosságú igazolások.


Radamel Falcao utolsó pillanatban történt kölcsönvétele, valamint Angel Di Maria brit rekordért jelentõ leigazolása rengeteg izgalmat váltott ki a Vörös Ördögök szurkolóiból, ami a vasárnapi, 4-0-ra megnyert mérkõzés után csak fokozódott.

 

De Rojo háttérben meghúzódó, ám igen lenyûgözõ bemutatkozása, a felkészülés alatt Luke Shaw által mutatott ígéretes játék és az edzések után Evans úgy véli, a teljes keret megerõsítése ugyanolyan fontos, mint a nagy igazolások.

 

Az északír védõ így nyilatkozott a United Review-nek: "Lenyûgözött Marcos Rojo és Luke Shaw."

 

"Láttam Marcost a világbajnokságon és azt gondoltam, kiváló játékosa Argentínának, mindegy, hogy bal bekket vagy bal szárnyhátvédet játszott, ráadásul belsõ védõt is képes játszani. Volt lehetõségem a felkészülés alatt együtt dolgozni Luke-kal és nem kérdés, hogy a világ legjobb bal bekkje lesz."

 

 

A védelem elõtt a védekezés egy másik újonc által is biztosított. Daley Blind ugyanis szintén vasárnap mutatkozott be, míg egy másik nyári igazolás, Ander Herrera tovább bizonygatta, mennyit is ér a középpálya közepén. "Láttam Daley-t a világbajnokságon" - folytatta Jonny. "Nagyon lenyûgözõ volt. A menedzser jól ismeri õt, aki az Ajax utánpótlásán járta meg a ranglétrát, amihez a menedzser is sokat hozzátett, így igen jól megérti, mit is akar játszani a fõnök. Ander ragyogóan beilleszkedett. Nagyszerû srác és ahogy a felkészülés alatt játszott, az megmutatta, milyen kiváló játékos is lesz belõle."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!