Herrera: Scholes egy példakép

Ander Herrera nagyon boldog lesz, ha közel olyan jó és eredményes játékos lesz, mint amilyen volt a Manchester United legendája, Paul Scholes.


A spanyol középpályás az MUTV-nek beszélt Scholes-ról, annak apropójából, hogy az angol 20 éve mutatkozott be a United felnõtt csapatában. Herrera elmondta, mindig is csodálta Pault csapatmunkájáért és ahogyan képes volt kihasználni lehetõségeit a támadások során.

 

A vasárnapi mérkõzés lehet, hogy nem volt épp olyan, amit a United elképzelt, de Herrera betalált - egymás utáni második meccsén - és a játékos reméli, hogy olyan része ez a játékának, amin javítani tud annak érdekében, hogy elérjen arra a szintre, amit Scholes képviselt.

 

"A gólszerzés nem a legerõsebb tulajdonságom" - magyarázta Ander. "De úgy gondolom, ez nagyon fontos egy középpályásnál. A világ legjobb középpályásai, mint Paul Scholes gólok százait szerezték. Több gólt akarok kialakítani és szerezni és remélem, hogy egy napon olyan leszek, mint Scholes."

 

"Nagyon tisztelem õt, mindig élvezettel néztem a játékát. Mindig keményen dolgozott, segítette a csapatot, mindig rengeteg helyzetet alakított ki, nem csak magának, de minden csapattársának. Tudom, hogy nehéz lesz, de azt kívánom, egyszer hasonló lehessek, mint õ."

 

 

Ugyanebben az interjúban a középpályás beszélt elsõ néhány manchesteri hónapjáról és arról, hogy nagyon boldog a klubnál, minden nagyon élvezetes, ami azzal jár, hogy Vörös Ördög lehet.

 

"Természetesen nagyon boldog vagyok, mivel pár hónap után mindent megtapasztaltam az Old Traffordon, a városban és a klubnál. Immár tudom, mennyire óriási ez a klub. Csodálatos volt részt venni a túrán, de amikor Manchesterbe jössz és az Old Traffordon játszol, akkor érzed igazán a valódi Manchester Unitedet. Nagyon élvezek mindent és várom a szezon hátralévõ részét. Segíteni szeretnék a csapatnak, hogy elérjük céljainkat."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!