A gloops hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy a Japán gloops Inc meghosszabbította szponzori partnerségét a klubbal.


A piacvezetõ japán cégtõl, mely mobil eszközökre készít alkalmazásokat, 1,4 millióan töltötték le az Manchester Uniteddel kapcsolatos játékot. A népszerû játék lehetõvé teszi a felhasználóknak, hogy a klub menedzsereként saját maguk vásároljanak játékosokat a transzferpiacról, és így küzdjenek meg a bajnoki címért.

 

 
A cég kilenc évvel ezelõtt alakult, azóta több mint 40 különbözõ játékot dobtak piacra, és több mint 30 millió felhasználóval büszkélkedhetnek. A Manchester United négymillió japán szurkolójának csaknem a fele töltötte le már az alkalmazást.
 
A United Csoport ügyvezetõ igazgatója, Richard Arnold elmondta: "Örömünkre szolgál, hogy a gloops úgy döntött, meghosszabbítja kapcsolatát a klubbal, ami egyben azt is mutatja, hogy bíznak a Manchester United sikereiben."
 
"A United négy millió, Japánban élõ szurkolójának csaknem a fele letöltötte már a cég Manchester Uniteddel kapcsolatos játékát, ami lenyûgözõ ilyen rövid idõ alatt. Ez az egyik legsikeresebb játék Japánban és én úgy gondolom, hogy az együttmûködés mindkét fél számára rendkívül gyümölcsözõ lesz a következõ évben is."
 
A gloops Inc. elnök-vezérigazgatója, Hideyuki Ikeda a következõket nyilatkozta: "Megtiszteltetés számunkra, hogy a Manchester United partnerei lehetünk. Remélem, hogy egyre több, a labdarúgást és a Manchester Uniteded kedvelõ, játékszeretõ embernek tudunk kellemes szórakozást biztosítani."
 
"Egy olyan világszínvonalú labdarúgó klubot támogatni, mint a Manchester United és továbbra is segíteni a tehetségek kinevelésében, egyik nagyon fontos célkitûzése cégünknek."
 
A gloops és a Manchester United Akadémia, valamint a Manchester United Foundation szoros kapcsolatban álltak az elmúlt 12 hónap során is.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!