Fellaini: Van Gaal nem akart kitenni

Marouane Fellaini elmondta, Louis van Gaal soha nem akart megválni tõle.


Fellaini egy évvel ezelõtt érkezett 27,5 millió font ellenében az Everton csapatától, õ volt David Moyes elsõ igazolása, ám mindketten gyenge szezont produkáltak, a skót menedzsert végül 10 hónap után el is küldték a klubtól.

 

Miután a nyári átigazolási idõszakban érkezett Ander Herrera, Angel Di Maria és Daley Blind is, komoly versenyhelyzet alakult ki a Vörös Ördögök középpályáján és bár egy bokasérülés meghiusította, hogy a belga kölcsönbe kerüljön a Napolihoz, Fellaini kész harcolni, hogy helyet szerezzen magának van Gaal kezdõcsapatában.

 

"Beszéltem van Gaallal, aki soha nem mondta, hogy távoznom kell. Azt mondta, többekkel kell versenyezzek, de lesz lehetõségem a bizonyításra" - nyilatkozta Fellaini a holland Sport Wereldnek.

 

 

"Megtapasztaltam már az olyan nehéz pillanatokat, mint a tavalyi volt, de az ilyenek után erõsebb játékossá válsz. Ismét bízom önmagamban és a játékomban."

 

"Jól szerepeltem a világbajnokságon, majd a felkészülés is jól ment. Sajnos a sérülés közbeszólt, de a hónap végén visszatérek."

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!