Strudwick új felelõssége

A médiában megjelent hírek után a klub ma elmagyarázta Tony Strudwick új és kiterjesztett felelõsségét a Manchester United edzési struktúráját illetõen.


A szezon elején Tony lett az atlétikai fejlesztés vezére. Jelenleg Tony ügyel az összes játékos atlétikai, erõnléti fejlõdésére, miközben Louis van Gaallal egyeztetve az elsõ csapatért, Paul McGuinness-el egyeztetve pedig az akadémiai csapatért dolgozik.

 
Ez az új szerepkör és Tony 20 évre visszamenõ felbecsülhetetlen tapasztalatának használata a sporttudmányban jól mutatja a klub elkötelezettségét, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékosok fejlesztésére a klub hosszútávú sikerének érdekében.
 
 
"Rendkívûl élvezem az új feladatomat. Ahogy növekszik a fejlesztés fontossága a jövõ játékosaira vonatkozólag, az atlétikai komponens létfontosságú szerepet tölt be a fejlõdésükben. Az, hogy olyan fiatal játékosokkal dolgozhatok együtt akik a karrierjük korai szakaszában vannak, illetve az elsõ csapat játékosaival, folyamatosságot fog vinni a fejlõdésükbe, ez pedig nélkülözhetetlen a jövõbeli sikereikhez" - mondta Tony a ManUtd.com-nak.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!