Herrera sérülését Mason okozta

A Manchester United játékosának, Ander Herrerának sérülését feltehetõen Lee Mason játékvezetõ okozta.


A Vörös Ördögök középpályása a múltheti, "kalapácsosok" elleni 2-1-es gyõzelem során ütközött a játékvezetõvel.

 
A felvételeken egyértelmûen látható, amikor a sprintelni készülõ Herrera útjába kerül Mason. Bár az ütközés nem látszott annyira veszélyesnek, de a játékos rögtön ezután meggörnyedve a bordáját fájlalta.  
 
Pár perccel késõbb a United menedzsere kénytelen volt lecserélni középpályását. Azóta kiderült, hogy az amúgy is sérülési válsággal küszködõ gárdának akár hat hétig is nélkülöznie kell Herrerát.  
 
Még nem nyert hivatalos megerõsítést, hogy Mason okozta a játékos sérülését, de a felvételek láttán egyértelmûnek tûnik.
 
 
Az eset bizarr pikantériája, hogy míg a Wayne Rooney pirosat érdemlõ szabálytalansága semmilyen fokú sérülést nem okozott, addig Mason a United két játékosát is kiiktatta egy idõre a Premier League összecsapásokból. 
 
Ráadásul az angol játékvezetõ nem elsõ alkalommal helyezkedett rosszul, meghiúsítva ezzel a Vörös Ördögök támadását. Ugyanis januárban a Ligakupa elõdöntõben a Manchester United-Sunderland találkozón Mason egyszerre két játékost is letarolt a pályán a United akciója közben.
 
 
 


givemesport.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!