Rojo élvezi a Vörös Ördög életet

Az argentin védõ, Marcos Rojo kevesebb, mint két hónapja Manchester United játékos, de már igazi Vörös Ördögnek érzi magát.


A védõ, aki legutóbb remekül teljesített a West Ham ellen az MUTV-ben beszélt beilleszkedésérõl és letelepedésérõl Manchesterben.

 
"Remekül érzem magam itt" - mondja a United legendás 5-ös mezét viselõ védõ.
 
"A családom is velem jött, ami nagyszerû dolog. Élvezzük az itteni életet, igaz még mindig házat keresünk, így egyelõre szállodában lakunk, de nagyon jól érezzük magunkat ebben a csodálatos városban. Tényleg remek hely Manchester."
 
"Eddig három alkalommal szerepeltem, sajnos az egyik meccset elvesztettük, de összességében azt hiszem sikerült jól teljesítenem." 
 
Rojo is angol nyelvórákat vesz, csak úgy mint az Old Trafford másik újonca, Angel Di Maria. 
 
 
"Nagyon élvezem a tanulást, izgatottan készülök az órákra. Tetszik az angol nyelv és boldog vagyok, hogy elsajátíthatom. Amellett, hogy jobban tudok a társaimmal kommunikálni a pályán, az élet más területein is hasznomra válik majd. Együtt járunk órákra Angellel, így remek hangulatban telik az idõ, a tanulás mellett sokat mókázunk." 
 
Arra a kérdésre mi volt a legmeghatározóbb élménye Manchesterbe érkezése óta, Rojo a következõt válaszolta: "Már játszottam jó néhány stadionban szerte a világon, de az a hangulat, amikor kilépsz a játékoskijárón az Old Tafford közönsége elé, semmihez sem hasonlítható, amit valaha is átéltem. Soha nem éreztem ezt az érzést eddig egyetlen klubnál sem, ahol megfordultam." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!