De Gea hálás a szurkolóknak

David De Gea bevallja, megdöbbentõ volt a szurkolók reakciója az Everton elleni mérkõzés során.


Az Old Trafford közönsége folyamatosan a spanyol hálóõr nevét skandálta, aki a mérkõzés hajrájában csodálatos teljesítménnyel járult hozzá csapata gyõzelméhez. 

 
De Gea igazi hõsként állt helyt, amikor az utolsó pillanatban a vendégek szögleténél Bryan Oviedo bombáját hárította, de ezt megelõzõen Leon Osman két egymást követõ lövésénél is hatalmasat védett, sõt az elsõ félidõben a nagyszerû büntetõ-végrehajtó Leighton Baines tizenegyes rúgását is magabiztosan védte.
 
"Ez volt az egyik legjobb játék a manchesteri karrierem során, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült hozzájárulnom a gyõzelemhez. Nehéz szavakkal kifejezni, milyen érzés, amikor a nevemet skandálja a tömeg. Valami hihetetlen volt ma a szurkolók biztatása."
 
 
"Figyeltem Baines büntetõit, a meccs elõtt tanulmányoztam hogyan lövi, de szerencsém is volt, hogy sikerült kivédenem. Elõre tudtam, hogy merre fogok kimozdulni. Örülök, hogy sikerült tenni a dolgom, de úgy gondolom, a védelmünk is remekül teljesített. Paddy még nagyon fiatal, de mégis annyira magabiztos, jól kezeli a labdát és erõs védõ. Marcosszal remek összhangban játszanak. Igazán jó védõk."
 
"Azt hiszem nagyon fontos három pontot sikerül szereznünk, felkerültünk a negyedik helyre. Most jön egy kis szünet, de alig várom, hogy folytassuk a bajnokságot."
 
Angel Di Maria és Radamel Falcao szerezte a Vörös Ördögök két gólját, és De Gea boldog, hogy mindkét játékosnak sikerült hamar beilleszkednie a csapatba.
 
"Ha egy olyan szintû játékos érkezik egy csapathoz, mint mint Di Maria, akkor attól magabiztosabb lesz a játék, de ez most több. Õ egy igazi klasszis, aki nem csak a jelenlétével, de a teljesítményével is sokat hozzá ad a gyõzelemhez. Remélhetõleg  Falcao is beindul, neki vérében van a gólszerzés, õ egy igazi gólgyáros."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!