Mata és Rooney is kiszemelt?

A Manchester United két támadóját is leigazolnák más klubok?


Juan Mata iránt az Atletico Madrid érdeklõdik, amely már januárban leigazolná õt. Mata 19 alkalommal szerepelt eddig a Unitedben, ezalatt 8 gólt termelt, többek között ebbõl kettõt idén, öt mérkõzés alatt. 

 

A 2014 januárjában érkezett játékos az utóbbi idõben a padra szorult Radamel Falcao érkezése miatt, így érthetõ, ha Louis van Gaal nyitott arra, hogy eladja a 26 éves játékost.

 

A Daily Mail úgy tudja, az Atletico már januárban lépéseket tesz majd Mata leigazolása érdekében, de várhatóan a támadó korábbi klubjával, a Valenciával kell versengenie a United 8-asáért.

 

Mata a hétvégén visszatért a kezdõcsapatba és gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Vörös Ördögök 2-1-re legyõzték az Evertont.

 

 

Eközben az AS Monaco alelnöke, Vasil Vasilyev azt állította, csapata korábban ajánlatot tett a Manchester United csatáráért (legalábbis a lapok szerint õ lehet az a bizonyos angol topjátékos - a szerk.), ám nem sikerült megszerezniük õt...egyelõre.

 

Az alelnök arra utalt, hogy a hercegségi klub tavaly nyáron közel állt ahhoz, hogy megszerezze Wayne Rooney-t, akkor azonban nem sikerült leigazolni õt, de bízik abban, hogy a jövõben sikerül megkötniük az üzletet.

 

Rooney azóta új, öt és fél évre szóló szerzõdést írt alá a Unitednél, ahol heti 300 ezer fontot tehet zsebre.

 

"Egy évvel ezelõtt a Premier League egyik legjobbjáról, egy angol topjátékosról tárgyaltunk" - nyilatkozta Vasilyev. "Akkor ez a lehetõség nem jött össze, de úgy vélem, egy napon összejön, megtörténik majd."


Daily Mail, Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!