Herrera: Egy álmom válik valóra

Ander Herrera elárulta, hogy néhány hónapnyi, a klubban eltöltött idõ után úgy érzi, mintha õ is már a Manchester United családjának része lenne.


A spanyol középpályás szerint, aki jelenleg épp a törött bordája miatt a pálya mellé kényszerült, egy ígéretes karrierje kezdõdött meg a Vörös Ördögöknél, miután a nyáron a csapathoz igazolt. Herrera az Inside Unitednek adott, exkluzív interjú keretein belül beszélt az Old Traffordon ért élményeirõl, mely új mérföldkõ az életében.

 

"Mindig is nagyra tartottam a Unitedet. Tudtam, hogy egyike a világ legnagyobb klubjainak, a legismertebbeknek és amelynek a legtöbb rajongója van a világon – láttam ezekrõl a statisztikákat" – emlékezik vissza a spanyol.

 

"Ez egy álom, hogy itt lehetek, de keményen kell dolgoznom, ha kiemelkedõ játékos szeretnék lenni ennél a nagyszerû klubnál."

 

 

"Nagyon élvezem a történteket, és felettébb boldog vagyok, de mostanra megértettem milyen hatalmas klub ez. Az amerikai felkészítõ torna során rengetegen szurkoltak nekünk, és most Manchesterben, amikor az Old Traffordon játszunk, város szerte láthatod a szurkolók tömegét. Nehéz felfogni."

 

A saját bevallása szerint futball fanatikus Herrera hozzátette, nagy hatással volt rá az édesapja, Pedro Maria, aki maga is sikeres játékos volt.

 

"Édesapámtól örököltem a futball-géneket" – nyilatkozta.

 

"Rengeteg videót láttam róla – õ más volt, mint én. Nem egészen az én pozíciómban játszott. Õ a bal szélen lépett pályára, és más kvalitású játékos volt. Nagyon büszke vagyok rá, mert több mint 200 alkalommal húzta magára a mezt a spanyol bajnokságokban."

 

"Miután befejezte pályafutását, a Real Zaragozánál dolgozott játékos megfigyelõként. Nagyon sok mérkõzést néztünk együtt, beszéltünk a fociról és a világ legjobb játékosairól. Neki is köszönhetem, hogy megszerettem a futballt."   


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!