Rojo élvezi az új kihívásokat

Marcos Rojo élvezi, hogy több játékossal is szorosan együttmûködhetett a Manchester Unitedben eddigi szereplései során.


Rojo már játszott Jonny Evans-szel, Paddy McNairrel, Chris Smallinggal, Tyler Blackett-tel, Rafaellel és Luke Shaw-val is a Vörös Ördögök védelmi vonalában. 

 
Általában a védelemben a legfontosabb az összeszokott munka, de Rojo állítja,  szívesen játszik bárki mellett. Legutóbbi partnere a védelem szívében a 19 éves McNair volt a West Ham és az Everton felett aratott gyõzelmek során.
 
Az argentin védõ, aki jelenleg válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget az MUTV-nek adott interjújában a következõket mondta: "Az mindig nagyon rossz, ha sok a sérült játékos, de ez egy hatalmas klub, nagyon erõs gyökerekkel és minõségi utánpótlással."
 
 
"Örömmel játszom a fiatal társakkal, nagyon jól megértjük egymást. Legutóbb Paddy mellett játszottam, elõtte nagy jövõ áll, de Tyler is lenyûgözõ tehetség. Nekem az a fontos, hogy jól szerepeljek és segítsem a csapatom. Tényleg élvezem a harcot, mindegy ki van mellettem." 
 
Az erõs fizikumú védõ hamar belerázódott a Premier League kemény világába. 
 
"Ez a legnagyobb liga Európában, és talán a világon is. Mindig is szerettem nézni a Premier League összecsapásokat és nagy vágyam volt részt venni benne."
 
"Az angol futball nagyon szenvedélyes, gyors és kemény, ami igencsak vonzóvá teszi a rajongók számára. Nagyon élvezem itt a játékot, különösen azt a kihívást, amit a Premier League jelent."
 
Rojo boldog, hogy Louis van Gaal irányítása alatt dolgozhat, mert úgy érzi, a holland menedzser a legjobbat tudja kihozni a játékosaiból.
 
"Õ egy zseniális edzõ. Rengeteg tanáccsal lát el bennünket. Mindenkivel személyesen foglalkozik, és mindig õszintén elmondja a véleményét. Nekem is kerek-perec megmondta, hogy miben kell javulnom és elmagyarázta, hogyan lehetne javítani a teljesítményemen."
 
"Õ egy nagyszerû vezetõ, aki mindig nyerni akar és ez az üzenete átragad ránk is. A legjobb akar lenni, ezért mindenkitõl megköveteli, hogy a legjobb tudása szerint teljesítsen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!