Herrera a United csatártrióját méltatja

Ander Herrera úgy hiszi, a világ legjobb csatárai mögött játszhat a Manchester United színeiben és arra törekszik, hogy segítséget nyújtson abban, hogy Wayne Rooney, Robin van Persie és Radamel Falcaó még több gólt szerezhessen.


Mint ahogy a Unitedben gólt szereztek az utóbbi hetek alatt, a három csatár megzörgette válogatottja aktuális ellenfelének hálóit is, Falcao gólt szerzett elsõ idei szereplése alkalmával Kolumbia színeiben, Rooney gyõzelemhez segítette Angliát Észtország ellen és van Persie is betalált a hollandok, Kazahsztán elleni meccsén.
 


Herrera lemaradt a válogatott szereplésekrõl törött bordája miatt, ám élvezettel játszott a három csatárral klubcsapatában és reméli, több gólt szerezhet, mint a United elõzõ havi meccsei alkalmával, de ugyanúgy fontosnak tartja a gólok elõkészítését is az elõtte játszó csatárok számára.

"Szeretnék még több gólt szerezni. Ez nagyon fontos a középpályások számára" - nyilatkozott az Inside United novemberi kiadásában. "Szeretek gólpasszokat is adni és úgy hiszem, nekünk van a legjobb csatárhármasunk a világon, mivel itt van Rooney, van Persie és Falcao.  

"Juan [Mata], Angel [Di Maria], Adnan [Januzaj], Daley [Blind], Fletch [Darren Fletcher] és én segíteni akarunk csatárainknak gólok elérésében és ha esetleg én is betalálok, az még boldogabbá tesz."
 


Még nincs konkrét idõpontja Herrera visszatérésének, nem tudni, mennyi idõbe telik, míg bordája rendbe jön, de a középpályás reméli, ez a pillanat minél hamarabb elérkezik, hiszen olyan meccsek vannak a láthatáron, mint a Chelsea, a Manchester City és az Arsenal elleni összecsapások.

"A Premier League nagyszerû bajnokság" - mondta a spanyol. "Nagyon gyors, folyamatos és nagyon látványos a szurkolók számára. Ez jó, mivel néha más országok bajnokságaiban arra törekszenek, hogy megtartsák a labdát, de itt a Premier League-ben nagyon sok gólt láthatsz. Nagyon nehéz, erõs csapatokkal találkozhatsz, mint amilyen a Chelsea, Arsenal, Liverpool, City és az Everton, ez hatalmas kihívás."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!