Új ajánlat De Geának

A Manchester United készen áll arra, hogy új, igen komoly szerzõdést kínáljon David de Geának, akit az utóbbi napokban a Real Madriddal hoztak szóba.


Florentino Perez, a Real Madrid elnöke 25 millió fontot sem sajnálna megadni az angol klubnak azért, hogy a spanyol kapust visszacsábítsa Madridba. A manchesteri vezetés azonban kész arra, hogy ötéves szerzõdést kínáljon a kapusnak még karácsony elõtt, jelenlegi bérét pedig megdupláznák, így heti 120 ezer fontot tehetne zsebre.

 

De Gea jelenlegi szerzõdése 2016-ig szól és az Old Traffordon tisztában vannak azzal, hogy a királyi gárda érdeklõdik iránta. De a klub nem akarja, hogy a játékos kontraktusa belépjen az utolsó 18 hónapjába, ezért az elkövetkezendõ hónapok során szeretnék megkötni vele új, hosszú távú szerzõdését.

 

 

A 23 éves játékost tavaly társai a szezon legjobbjának választották, õ a United elsõ számú hálóõre és a közelmúltban már a spanyol felnõtt csapatban is pályára lépett kezdõként. Amennyiben csatlakozna a Realhoz, úgy õ lehetne Iker Casillas utódja a madridi klubnál, mely korábbi csapata, az Atletico városi riválisa.

 


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!