A Real Januzajt szeretné?

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke januárban szeretné leigazolni Adnan Januzajt, akiért 30 millió eurót (23 millió fontot) sem sajnálna.


A belga fiatal Louis van Gaal érkezése óta kevés lehetõséghez jutott és elmondta, megnézi, mik a lehetõségei annak ellenére is, hogy hosszú távú szerzõdés köti az Old Traffordra.

 

A 19 éves játékos ugyanis egy éve írt alá egy ötéves szerzõdést, ám Angel Di Maria érkezésével kevés lehetõséghez jutott idén és még egyetlen bajnokin sem szerepelt a kezdõcsapatban.

 

Perez és a királyi gárda menedzsere, Carlo Ancelotti összeállítottak egy listát fiatal tehetségekbõl, ezen a listán szerepel a liverpooli Raheem Sterling is, bár a Realnál nem bíznak abban, hogy sikerülne leigazolniuk õt, ezért fordultak a United ígérete felé.

 

 

A spanyol csapatnak komoly múltja van már abban, hogy a Vörös Ördögöktõl igazol sztárokat, hiszen az Old Traffordról igazolta David Beckhamet, Cristiano Ronaldót, Ruud van Nistelrooy-t vagy épp Gabriel Heinzét.

 

Januzaj helyzete egyelõre igen kérdéses, nem tûnik úgy, hogy van Gaal terveiben fontos szerepet töltene be és az Anderlecht korábbi játékosa nem érzi, hogy számolnának vele, akkor lehet, hogy erõsen elgondolkozna egy esetleges átigazoláson. 

 

Adnan tavaly 35 mérkõzésen szerepelt, ebbõl 19-szer kezdõként, ám idén csak a kispadon kezdett mindig, ahonnan hatszor állhatott be a csapatba.

 


Caughtoffside

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!