Young: Az önbizalommal nincs gond

Ashley Young szerint a Manchester United önbizalommal telve lép majd pályára vasárnap a Chelsea ellen annak ellenére is, hogy hétfõn, a West Brom ellen nem sikerült nyerni.


A Vörös Ördögök egy ponttal tértek haza Birminghambõl, köszönhetõen Daley Blind meccs végén szerzett találatának, amivel másodszor is kiegyenlítettek a manchesteriek.

 

Louis van Gaal csapata legközelebb a Chelsea-t fogadja az Old Traffordon és Young szerint a játékosok erõt vehetnek abból, amit hétfõn támadásban mutattak.

 

"A pozitívumokra kell tekintened" - mondta a szélsõ a ManUtd.com-nak. "Akkor szereztek elõnyt, amikor mi játszottunk jobban, de kimentünk a második játékrészre és visszahoztuk magunkat a meccsbe. A labdatartás mértékébõl és a lehetõségeinkbõl merítjük a pozitívumokat."

 

"Jól akartuk kezdeni a második játékrészt és ki akartunk egyenlíteni, amit meg is tettünk Felli fantasztikus góljával. Aztán abból akartunk megindulni és úgy tûnt, egy csapat van a pályán, amelyik három pontot szerezhet  - ezért voltunk olyan sokan csalódottak a csapatból a találkozót követõen. De az egész találkozóból a pozitív dolgokkal kell törõdnöd!"

 

"Kemény meccseink jönnek a Chelsea-vel és a City-vel, de ugyanolyan önbizalommal telve megyünk ezeknek az összecsapásoknak, mint mindig és néhány pontot be akarunk zsebelni ezekbõl a meccsekbõl."

 

 

Augusztus vége óta a hétfõi volt Ashley számára az elsõ találkozó, hiszen sérüléssel bajlódott korábban, felépülése után azonban eltökélt, hogy segítse csapatát az elkövetkezendõ hetekben.

 

"Minden játékos számára csalódást jelent egy sérülés, de felépültem és csakis elõre nézek. Nem nézek vissza. Csak a lehetõ legjobban akarok játszani. A menedzser megmutatta, hogy bízik bennem, én pedig csak ki akarok menni a pályára és jól akarok játszani."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!