A Chelsea-nek csak Drogba maradt a hétvégi rangadóra

Az angol bajnokságban éllovas csapat, a Diego Costa és Loic Remy kettõs nélkül lesz kénytelen vasárnap pályára lépni az Old Traffordon.


Jose Mourinho ragaszkodott ahhoz, hogy õ igenis higgadt a vasárnapi Chelsea – Manchester United rangadó elõtt. Annak ellenére, hogy sérülés miatt Diego Costára és Loic Remy-re sem számíthat, miután a francia támadó a keddi Maribor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett ágyékhúzódást.

 

Az elsõ számú csatár, Diego Costa sérülése miatt Remy kezdett, aki megszerezte csapata elsõ gólját, majd ezt követõen a 16. percben lecserélték, és Didier Drogba állt be a helyére. Az elefántcsontparti támadó visszatérése után megszerezte elsõ gólját a Stamford Bridge-n egy 11-est értékesítve.

 

Remy izomhúzódást szenvedett, akire kihagyás vár, erõsítette meg Mourinho, aki viszont nem tartja esélyesnek, hogy Costa már az Old Traffordon bevethetõ lenne. A Kékek menedzsere hozzátette: „Nem tudom milyen mértékû lehet a sérülés, de nem aggódok emiatt. Amikor megsérül egy játékos, majd beáll helyette egy másik.”

 

 

„Holnap szabadnap lesz, és az orvosoknak megtiltottam, hogy a sérülésekrõl értesítsenek. Nem akarok beszélni a sérülésekrõl a hétvégi rangadó elõtt.  Nem akarok még errõl tudni.”

 

„Nem akarok keseregni a sérülések miatt. Ez a filozófiánk, nem bánkódunk. Csak azon gondolkodunk, hogy egy sérülés alkalmával lehetõséget adjunk valaki másnak. Nem tudjuk figyelmen kívül hagyni. Jelen pillanatban van néhány sérültünk, akik nem bevethetõek.”

 

„Keresünk megoldásokat csütörtökön, pénteken, és szombaton hogy a legjobbunkat nyújtsuk egy olyan szintû ellenféllel szemben, akiket nagyon, nagyon tisztelünk.”

 

Drogba volt, akinek legutóbbi 11-esével legyõzték 2012.-ben a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája döntõjében. A 36 éves támadó nemrég tért vissza boka sérülése után. 


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!