Völler: Nincs esélyünk a United ajánlata ellen

Rudi Völler magabiztos Rene Adler szerzõdéshosszabbítását illetõen, de elismeri, ha a Manchester United egy igazán komoly ajánlattal áll elõ, azzal nem tud versenyezni a Leverkusen.


A kapus szerzõdése 2012 nyaráig szól, kivásárlási ára pedig 20 millió euróban van megállapítva.
 

„Természetesen megpróbálunk megtenni minden tõlünk telhetõt Adler szerzõdésének meghosszabbítása érdekében. Tudjuk, hogy Rene számára fontos, hogy szerepelünk-e nemzetközi szinten is. Természetesen a klub legfõbb célja, hogy Bajnokok Ligája indulást érõ helyen végezzünk, ebben egyezik az álláspontunk Adlerével.” – mondta Völler a Kickernek.
 

 

A Leverkusen sportigazgatója azonban elismerte, hogy nem tudnának versenyezni a Manchester United kínálta lehetõségekkel.
 

„Nem tudnánk felvenni a versenyt a Manchester Uniteddel, de nem Rene az egyetlen kapus, akit a manchesteriek figyelnek, mi pedig jól állunk a játékosunkkal a tárgyalásokat illetõen.”
 

Valóban nem Adler az egyetlen kapus, akit szóbahoztak a manchesteriekkel, a további jelöltek között van a szintén német Manuel Neuer, a spanyol Pepe Reina és David de Gea, valamit a holland Maarten Stekelenburg.
 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!