Carrick játszana vasárnap

Michael Carrick rémálomként jellemezte sérülését, de reméli, hogy vasárnap már pályán lehet, amikor a Vörös Ördögök a Chelsea csapatát fogadják az Old Traffordon.


A 33 éves játékos bokája szenvedett komoly sérülést még ugyanazon a napon, amikor Louis van Gaal megkezdte manchesteri munkásságát. A sérülés miatt mûteni is kellett a bokáját, ami miatt egészen eddig nem szerepelhetett.

 

De miután hétfõn már a padon kapott helyet a WBA elleni bajnokin, Carrick közel jár nagyon várt visszatéréséhez és várja már, hogy ismét akcióba lendüljön csapattársai mellett.

 

"Egy labdarúgónak az a legrosszabb rémálma, hogy ilyen sokáig nem léphet pályára és nekem ez volt a leghosszabb, amit ki kellett hagynom" - mondta a középpályás a ManUtd.com-nak. "Korábban soha nem volt komolyabb sérülésem, úgyhogy ez új dolog volt nekem."

 

"Nem volt éppen ideálisnak mondható, hogy azon a napon sérültem meg, amikor az új menedzser megjött, de már túljutottam ezen. Ismét edzem és várom, hogy újra a srácok között legyek, újra labdarúgó lehessek."

 

Carrick visszatérése akár már vasárnap megtörténhet, amikor Jose Mourinho éllovas gárdája látogat a Unitedhez. Miután figyelte a szezonkezdésüket - mely során 24-bõl 22 pontot bezsebeltek - Carrick tudja, komoly kihívást jelent majd a hétvégi találkozó a manchesteriek számára.

 

"Úgy tûnik, jelenleg megfelelõ az egyensúly náluk és igen erõsek hátul. Nagyon jók öten hátul, a középpályán jó keveréket alkotnak a játékosok és veszélyesek támadásban. Mindezt tedd össze és egy tisztességes csapatot kapsz!"

 

 

"Az eredményeik is megmutatják ezt, amelyek eddig igen erõsek. Ezért állnak a tabellán ott, ahol. Tisztelned kell õket. Jogosan kapják a dicséretet, mert a teljesítményük ezt indokolja."

 

Míg az utóbbi hetekben a Chelsea mindenben erõsséget mutatott, addig a United leginkább támadóerejébõl nyerhet önbizalmat. Carrick utalt arra is, csapattársai.

 

"Bízunk magunkban, minden mérkõzésnek önbizalommal megyünk neki, hogy megfelelõ eredményt tudjunk elérni. Még mindig tanuljuk egymás játékát, hiszen ez egy elég új csapat, új igazolásokkal és új menedzserrel. Megfelelõ úton halad a fejlõdésünk, úgy érezzünk, mindig javulunk."

 

"Egyre jobbak vagyunk, jó jelek utalnak erre és ha ezt tudjuk tartani, akkor nagyon jó idõszak vár ránk. Pozitívan megyünk minden meccsnek és olyan tûzerõvel rendelkezünk, ami sok csapatnak problémát okoz majd."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!