Adnan a szorgalmas Fellainit dicséri

A Manchester United támadója, Adnan Januzaj nagyon örült, hogy jóbarátja és válogatott csapattársa, Marouane Fellaini megszerezte elsõ manchesteri gólját hétfõn, a WBA elleni találkozón.


A United 11-ese úgy érezte, a gól a középpályás utóbbi évben tett kemény munkájának és erõfeszítésének jutalma volt és azt mondta, a tavaly nyári igazolástól sokkal többet várhatnak a manchesteri drukkerek.

 

"Örültem neki, õ a barátom és megérdemelte, mert keményen dolgozott érte, ráadásul több sérülés is hátráltatta" - nyilatkozta Januzaj az MUTV-nek. "Nehéz volt visszatérnie és igen boldog voltam, hogy láthattam gólt szerezni."

 

"Õ egy remek játékos, aki kvalitásaival sokat tehet a csapatért."

 

 

A beszélgetés ezután Januzaj saját kilátásai felé terelõdött. A támadó hétfõn volt elõször a kezdõcsapat tagja az idei szezonban és bár csalódott, amiért nem játszik nagy szerepet, a fiatal játékos nagyon élvezte az elmúlt 12 hónapot.

 

"Sokat játszottam ebben az évben és a világbajnokságra is elutaztam, ami igen jó élmény volt még akkor is, ha nem játszottam sokat. Tudom, hogy ez nagyon jó volt a következõ alkalom miatt, amit nagyon várok már. Boldog vagyok azzal, ahogy a dolgok alakulnak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!