Carrick élvezte elsõ meccsét

Michael Carrick nagyon élvezte elsõ mérkõzését a szezonban, amit az U21-es csapattal játszott a West Ham ellen.


A 33 éves játékos szokásos magabiztossággal szerepelt a középpályán bokamûtétje után, mely miatt Louis van Gaal eddig nem számolhatott vele. Miután hétfõn, a West Brom ellen már leült a kispadra, úgy érzi, készen áll a visszatérésre az elsõ csapatnál is.

 

"Körülbelül öt és fél hónapja volt az utolsó meccsem, ami ráadásul az elõzõ szezon végén volt. Sok idõ eltelt azóta, így jó volt végre érezni, hogy találkozón játszom" - mondta Carras az MUTV-nek. "Már 2-3 hete edzem, úgyhogy ez volt a következõ lépés és jó volt kint lenni a pályán."

 

Arra a kérdésre, hogy Daley Blind mellett szerepel majd vagy harcolni fognak a posztért, Michael így reagált: "Nem tudom. Errõl a menedzsert kell megkérdezned."

 

 

"Azért vagyok itt, hogy szerepeljek. Nem tudom, a menedzsernek mik a tervei velem, de próbálok bevethetõ állapotban lenni a következõ meccsre. Fejfájást fogok okozni neki a csapatkiválasztásnál."

 

Carrick dicsérte a tegnapi gólszerzõket, James Wilsont és Will Keane-t, kinek góljaival nyertek a tartalékok az esõs és szeles Rush Greenen.

 

"Jó meccs volt. Gyorsan kezdtek, nyomást gyakoroltak ránk, de az elsõ játékrészben volt néhány igazán jó megoldásunk és több góllal kellett volna vezetnünk. Könnyedén tartottuk az elõnyt, aztán a semmibõl gólt szereztek és visszajöttek a meccsbe."

 

"Fordulás után az elejétõl mi domináltunk és gólt lõttünk. Keane félelmetesen játszott, megérdemelte. Sikerült megszereznie a gyõzelmet, így megérte az utazás. Wilson pedig egy gólgép, állandóan betalál. Egy született tehetség. A gólja elõtt sem volt helyzetben, õ maga teremtett területet és lõtt az alsóba. Talán úgy érzi, lõhetett volna még 1-2 gólt, de mindkét csatárunk megérdemelte a gólját, mert félelmetesek voltak."

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!