Mourinho: Simán nyerhettünk volna

A mérkõzést követõ interjújában a Chelsea menedzsere, Jose Mourinho elmondta, hogy elégedett a döntetlennel az Old Traffordon, de szerinte a játékvezetõi tévedések nélkül máshogyan alakult volna az eredmény.


A portugál tréner szerint a mutatott játékuk alapján több góllal is nyerhettek volna a találkozón, de összességében egy jó eredménynek ítéli meg a Manchesterbõl elhozott egy pontot.

 

 
Mourinho Ivanovic kiállításával kapcsolatban elõbb azt mondta nem nyilatkozik, - "Jobban járok, ha nem beszélek errõl" - de aztán mégis csak a következõket mondta, a tõle jól megszokott intrikus, machiavellista (a cél szentesíti az eszközt elvûség) módon: "A játékvezetõ nem csak Ivanovic második sárgájánál tévedett. Azon kívül is rengeteget hibázott. Elmaradt büntetõ, mezõnyben tovább engedett szabálytalanságok, és néha még a bedobásokat is elnézte. De én büszke vagyok a fiúkra, õk remekül játszottak. Jó irányba haladunk, annak ellenére, hogy az Old Traffordon milyen nehéz gyõzni, mi akár több góllal is nyerhettünk volna."


101greatgoals.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!