Di Maria és Blind élvezik a manchesteri életet

Angel di Maria és Daley Blind hálájukat fejezték ki a szurkolók felé, akik tárt karokkal üdvözölték érkezésüket nyáron az Old Trafordon.


A páros augusztus végén érkezett, Angel a Real Madridtól, Blind az Ajaxtól és szemmel láthatóan rövid idõn belül alapemberek lettek Louis van Gaal egyre javuló gépezetében, formájuknak köszönhetõen.

Bár még egyikük sem érzi száz százalékosan otthon magát Manchesterben, az egyik legváltozatosabb európai városnak tartják, s lenyûgözte õket az emberek udvariassága.

"Összefutottam néhány rajongóval a városban, nagyszerû élmény volt" - Nyilatkozott Blind a United Review-nak.

 

"A városban szinte mindenki kedves és jó modorú. Nem csak a klubnál dolgozó emberek, hanem azok is akiket eddig a városban megismertem. Nagyon boldog vagyok és élvezem az ittlétet."
 


Di Maria, aki a Real Madridtól érkezett, hasonlóan vélekedik a manchesteri emberekrõl.

 

"Az emberek fantasztikusak" - nyilatkozta a ManUtd.com-nak.

 

"Otthonosan érzem magam, nagyon boldog vagyok és elégedett. Ahogy ezek az emberek bánnak veled, az szinte melegséget hoz a szívedbe. Még nem sok lehetõségem volt jobban megismerni a várost, nem volt alkalmam várost nézni a családommal, de így is elégedett és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Az idõm csak a munkába járást engedi, onnan pedig egybõl hazamegyek. Mikor megérkeztem, a város központjában töltöttem pár napot, de nem volt idõm szétnézni, amit mindenképpen pótolni akarok majd a jövõben."

Még csak két hónapja élnek Manchesterben, de Di Maria mégis hálás a szurkolók vendégszeretetéért és támogatásáért.

 

"Mikor végzünk egy edzéssel, vagy egy mérkõzéssel és kijövünk a stadionból, van lehetõségem megismerkedni néhány szurkolóval és boldoggá tesz a tudat, hogy õk ennyire ragaszkodnak hozzánk és szeretnek minket."
 


"Szeretném visszafizetni nekik a gondoskodást a pályán a lehetõ legjobb formámmal, hogy boldoggá tegyem õket. Mindig jó modorúak, mindig mondják, hogy kérem, aztán hogy köszönöm. Ez nagyon jó dolog, nagyon boldog vagyok itt."

"Mindenki támogat és mögötted áll az Old Traffordon mindig, és ez nagyszerû dolog. A szurkolók énekelnek és támogatnak, amikor pedig a dolgok nem alakulnak jól, õk akkor is tovább folytatják a biztatást, és ez hajt elõre, hogy még többet adj ki magadból."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!