Fletcher: Wayne a siker kulcsa

Darren Fletchernek meggyõzõdése, hogy Wayne Rooney nagyban felelõs Dimitar Berbatov idei, sikeres szezonjáért.


A bolgár támadó az idei szezonban már 15 találatnál jár, amelybõl 13-szor akkor tudott eredményes lenni, amikor Wayne Rooney is a pályán volt. Ez a statisztika pedig, Darren Fletcher szerint, nem véletlen egybeesés.

 

"Az, hogy Wayne visszatért, egyértelmûen sokat segített Berbának" - kezdte Fletcher a Manutd.com-nak.

 

"Wayne remek passzokkal, és gólpasszokkal szolgálja ki. Ebben a szezonban Dimitar végre megtalálta önmagát a kapu elõtt is, és ha egyszer gólszerzési lehetõsége adódik, akkor sokkalta könyörtelenebb, mint korábban. Nagyszerû ezt látni, remélhetõleg ez folytatódik a szezon további részében is."

 

 

"Õ és Wayne remek párost alkotnak, és szükségünk van mindkettejükre, hogy gólokat szerezzenek, ha ebben az évben sikereket akarunk elérni."

 

Mindkét játékos eredményes volt a Karácsony és Újév környéki megfeszített tempójú idõszakban - Berbatov háromszor, Rooney egyszer, utóbbi elsõ akciógólját szerezte 2010. márciusa óta. Nem lehet elodázni, hogy Rooney gólérzékenysége nagyon nagy mélységekbe zuhant alá a 2010/2011-es idényben, azonban Darren Fletcher úgy érzi, Wayne teljesítményét nem szabad csakis kizárólag a szerzett góljai számának alapján megítélni.

 

"Wayne teljesítménye fantasztikus, mióta visszatért sérülésébõl. Tele van energiával, tizenhatosra való betöréseivel sakkban tartja az ellenfél védõit, remek beadásai vannak, Berbát pedig csodálatos passzokkal látja el..." - tette hozzá.

 

"Bár még nem rúgja olyan számban a gólokat, mint azt megszokhattuk tõle, így is remek munkát végez, és nagyon fontos láncszeme a csapatunk gépezetének." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!