De Gea a gyõzelemre koncentrál

David de Gea biztos abban, hogy az egyre jobb formába kerülõ Manchester United bõven elég ahhoz, hogy legyõzze a Manchester City-t a 168. városi derbin.


A kapus - akit október legjobbjának választottak - elmondta, a csapat hatalmas lökést kapott az elõzõ héten azáltal, hogy Robin van Persie az utolsó pillanatban egyenlített a Chelsea ellen.

 

"Úgy gondolom, egy nagyon jó csapat ellen igazán remekül játszottunk" - mondta a spanyol portás a ManUtd.com-nak. "Nyerhettünk volna, de az utolsó pillanatban lõttünk gólt és nagy önbizalmat szereztünk abból a találkozóból."

 

"Minden egyes mérkõzésen egyre jobban játszunk. Ha jól teljesítünk és tartjuk a labdát, mint mindig, akkor le tudjuk gyõzni a Manchester City-t."

 

 

A United esélyeit növeli, hogy de Gea honfitársa, David Silva biztosan nem lesz a pályán, miután a City irányítója sérülést szenvedett.

 

"Õ az egyik legjobb játékosuk" - folytatta a kapus. "Mindenki tudja, David Silva egy minõségi labdarúgó; okos, jól tartja a labdát és kiváló utolsó passzai vannak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!