De Gea biztos abban, hogy feláll a csapat

David de Gea szerint a United feláll majd a hétvégi, városi rangadón elszenvedett vereségbõl.


Az Etihad Stadiumban megrendezett találkozó nagy részében emberhátrányban fociztak a Vörös Ördögök, miután Chris Smallingot kiállította a játékvezetõ a 39. percben.

 

A United remek csapatszellemrõl tett tanúbizonyságot, ám Louis van Gaal játékosai végül vereséget szenvedtek Sergio Agüero gólja miatt.

 

"Szégyen, hogy semmit nem kaptunk a meccsbõl" - nyilatkozta a spanyol kapus a találkozót követõen a PA Sportnak. "De a mérkõzés legnagyobb részében 10 emberrel játszottunk. A piros lap után sem adtuk fel, mentünk elõre."

 

"Nem szeretünk veszíteni - különösen derbin nem -, de továbbra is tennünk kell azt, amit tettünk eddig és megpróbáljuk megnyerni a következõ meccset. Hazai pályán leszünk [szombaton a Crystal Palace ellen], úgyhogy egész héten keményen edzünk és biztosra megyünk, hogy begyûjtsük a három pontot."

 

 

Csekély pozitívum a United szemszögébõl, hogy de Gea ismét kiválóan teljesített, aki Agüero, Jesus Navas és Stevan Jovetic próbálkozásainál is remekül hárított. Bár elégedett saját teljesítményével, fontosabb számára, hogy a csapat teljesítményét lehessen nagyszerû jelzõkkel illetni.

 

"Nagyon jó formában vagyok. Pályafutásom legjobbját hozom most, amit folytatni akarok, de a legfontosabb az, hogy csapatként teljesítsünk jól."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!