Rojo: Akár három hónap szünet?

Úgy tûnik, Marcos Rojo akár három hónapos kényszerpihenõ elõtt áll, miután a Manchester City elleni rangadón vállsérülést szenvedett.


A Vörös Ördögök védõje egy becsúszó szerelés után maradt lent, majd ápolását követõen hordágyon vitték le a pályáról a városi derbi 56. percében. Az elõrejelzések nem túl jók, egyes hírek szerint az argentin védõnek legalább hat hetet ki kell hagynia.

 

Louis van Gaal a mérkõzést követõen elmondta, kificamodott a 24 éves védõ válla, ami miatt biztosan ki kell hagynia valamennyit: "Kiment a válla, amirõl soha nem lehet megmondani, mennyi ideig tart a felépülése. Holnapig várnom kell, de a Crystal Palace ellen nem játszik majd" - nyilatkozta a holland menedzser még tegnap.

 

 

Mindez igen komoly káoszt okoz a védelemben, hiszen Rojo kiesése mellett Chris Smallingra sem számíthat a szakember, miután kiállította õt a játékvezetõ, és a Unitednél azt sem tudják, mennyi ideig látogatja még az orvosi szobát Phil Jones, ráadásul Jonny Evans-nek bokasérülése van.

 

Rojo a nyáron csatlakozott a Unitedhez, miután a klub 16 millió fontot fizetett érte. A védõ nyáron a világbajnokságon is remekelt és szeptember közepe óta szinte mindig a pályán volt.

 

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!