Wilson kedvenc csatárai

A Manchester United támadója, James Wilson arról az öt csatárról beszélt a ManUtd.com-nak, akik gyerekkorában inspirációt jelentettek a számára...


Wayne Rooney: "Tizenhat-tizenhét évesen tört be az elsõ csapatba az Evertonnál, ami közelít az én koromhoz (amikor debütáltam). Onnantól kezdve rendszeresen a felnõtt csapatban kapott helyett, ez nagyon inspiráló a számomra. Tud szabadrúgásból, büntetõbõl vagy a tizenhatoson kívûlrõl is gólt szerezni, ráadásul fejjel is jó. Bármire képes."

 
Michael Owen: "Nagyon gyors volt a maga idejében, ez a képesség pedig bennem is megvan, ugyanis én is gyors vagyok. Remek befejezõ volt, mindig a kapu elött volt."

Ruud van Nistelrooy: "Abban hasonlított Owenre, hogy mindig a jó helyen volt. Szerintem nem sok gólt szerzett a tizenhatoson kívûl, de a beadásoknál és a visszapasszoknál mindig a helyén volt. Jó volt látni, hogy ennyi gólt szerzett annak a csapatnak amelyiknek szurkoltam."
 
 
Thierry Henry: "Sokáig az Arsenálban játszott, majd elment Amerikába és ott csinált magának karriert. Amilyen eredményes gólszerzõ, úgy bármelyik csapatban megállná a helyét. Nagyszerû volt látni a góljait, még akkor is ha néhányat eközül a Unitednek lõtt."
 
Cristiano Ronaldo: "Tudjuk, hogy szélsõt játszik, de mégis rá esik a választásom amiért olyan sok gólt szerzett a Unitednek amikor még csak gyerek voltam. Egyre közelebb és közelebb kerültem ahhoz, hogy ugyanabban a csapatban játszak mint õ, de végül nem voltam elég gyors, hogy odaérjek!"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!