Van Gaal hisz Wilsonban

Louis van Gaal nyilatkozott Wilsonba vetett hitérõl, aki egy fiatal csatárként újabb lökést adhat a Manchester United elsõ csapatának.


Az U21-es csapatból kiemelkedõ 18 éves játékos már leülhetett a kispadra az Everton, a Chelsea, és a Manchester City elleni bajnoki meccseken. Az életkor nem akadály a sikerhez a holland szakember oldalán. Tehetséges csatárként lenyûgözõ, aki bekerült ezen a héten az angol U20-as csapat keretébe.

 

Van Gaal így reagált miután az MUTV-ben megkérdezték tõle, hogy vajon Wilson nyomás alatt volt-e második pályára lépése elõtt az élvonalban. Míg korábban már májusban debütált a Hull City ellen, ahol kétszer is betalált az ellenfél kapujába. "Az alapján, amit ebben a szezonban tapasztaltam, azt kell mondanom, hogy igen, de több alkalommal is sérült volt."

 

 

"Hosszú ideje kopogtat azon a bizonyos ajtón, hogy készen áll, amit már többször is elmondtam sajtótájékoztatókon. Nem csak azért, hogy Robin van Persie cseréjeként léphessen pályára. Bízok benne, de fel kell vennie a versenyt Falcaóval, és Van Persie-vel."

 

Van Gaal megemlített egy másik fiatal játékost is, Paddy McNairt, aki ott lehet a pályán a hétvégén a Crystal Palace ellen. "Zsinórban két gyõzelem alkalmával már játszott a csapatban, így lehet õ a sikereink kulcsa" – mondta mosolyogva a Vörös Ördögök menedzsere. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!