Paddy: De Gea Schmeichel nyomdokaiba léphet

A Manchester United egykori legendája Paddy Crerand úgy érzi, hogy David De Gea egy szép napon majd elérheti Peter Schmeichel szintjét.


Crerand hétfõn adott interjút késõ esti mûsorában a MUTV-nek, a 'The Paddy Crerand Show' élõ adásában, ahol a ManUtd.com kérdéseire válaszolt, többek között a héten reflektorfénybe került David De Gea eredményeirõl, a 24. életévét betöltõ spanyol hálóõr remek formában van és megszerezte az október hónap legjobb játékosa címet.

Schmeichel kétséget kizárólag a Manchester United történetének legjobb hálóõre, 15 trófeát szerzett elképesztõ manchesteri karriere során 1991 és 1999 között. Még, ha komoly idõbe is fog telni neki, olyan eredményeket elérni, mint amilyen a dán kapusnak volt, Crerand úgy érzi, De Gea a Manchester United nagyjai közé nõheti ki magát.
 


Az 1968-as Európa Kupa gyõztes a következõket mondta: "David fantasztikusan teljesített az elmúlt szezonokban, sõt, egyre jobb lesz. Még csak 24 éves - nagyon fiatal egy kapushoz képest. Olyan 34 éves korára várnád, hogy a legjobb legyen, de ha így halad, talán öt vagy hat év és az lesz.

"Emlékszem, még mikor Shcmeichel idejött az Old Traffordra, kisebb problémái voltak a keresztlabdákkal, de ahogy öregedett, egyre jobb lett és egy fantasztikus kapussá érett a Manchester United-nél. A kölyöknek [De Gea] nem lesz probléma eljutni ugyanerre a szintre."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!