De Gea kedvenc pillanatai

David de Gea számos emlékezetes pillanatot élt át eddigi manchesteri pályafutása során és a közelmúltban ezek közül néhányra visszaemlékezve nyilatkozott az Inside Unitednek.


A Vörös Ördögök elsõ számú kapusa többek között megemlítette azt a napot, amikor aláírt a klubhoz, majd amikor elsõ trófeáját nyerte, de a legjobb védésérõl is mesélt.

 

Leigazolásának napja

"Ez egy nagyszerû nap volt. Amikor idejöttem és láttam az edzõközpontot, nem tudtam elhinni, milyen hatalmas ez a klub.A menedzser nagyon kedves volt, sok szép dolgot mondott nekem."

 

 

A Community Shield megünneplése

"Ez volt az elsõ trófeám. Emlékszem, vert helyzetben voltunk, de lõttünk három gólt utána és nyertünk. Mindannyian azt mondtuk, 'ez a Manchester United'. Hihetetlen volt."

 

 

Sakkban tartva a Realt

"Különleges nap volt az számomra Spanyolországban, a Madrid ellen és úgy éreztem, igen jelentõs este volt az a teljesítményem miatt. Nagyon jól játszottunk, remekül éreztem magam a találkozó után."

 

 

Móka Angellel

"Õ egy nagyszerû srác. Nagyon gyors és nagyon jól dolgozik edzésen. Csodás hangulat van az öltözõben és jó, hogy van itt néhány olyan játékos, akik beszélnek spanyolul."

 

 

Trófea a zsebben

"Hihetetlen volt felemelni a trófeát. Mindig emlékezni fogok annak a napnak minden részletére."

 

 

Amikor kivádte RvP büntetõjét

"Beszéltem már errõl Robinnal. Hihetetlen nap volt - 8-2-re nyertünk, kifogtam egy büntetõt és jól játszottam. A szurkolók is elképesztõek voltak. Elõtte soha nem volt még ilyen meccsem."

 

 

A szezon legjobbja

"Remek szezonom volt és jó érzés volt a szurkolóktól megkapni az év játékosa címet. Õk mindig támogadtak - az elsõ naptól éreztem az imádatukat."

 

 

Védés a Sunderland ellen

"Emlékszem, szállt a beadás és Giaccherini fejelt. Ez egy azonnali reakció volt. [Manutd.com: Schmeichel azt mondta, az egyik legnagyobb védés volt, amit valaha látott.] [De Gea nevet] Õ nagyobbakat védett, mint én!"

 

 

Amikor kiszedte Juan szabadrúgását

"Akkoriban az a védés sokat segített nekem. Azt hiszem, eddig itt ez a legnagyobb védésem. Még jobb, hogy Juan ellen tettem. [Nevet]

 

 

Az Everton elleni parádé

"Ez volt a Unitedben eltöltött idõm egyik legjobb meccse és utána nagy figyelem fókuszált rám, de ami a leginkább tetszett az az, hogy képes voltam néhány fontos hárítással gyõzelemhez segíteni a csapatot."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!