De Geáról mondták

Ha egy jó kapus áll a csapat mögött, hatalmas különbséget jelent a pályán, szerencsére a Unitednek van egy David De Geája, akirõl most társai mondják el, mi teszi õt oly különlegessé...


Luke Shaw: "David az egyik legjobb kapus a világon jelen pillanatban. Láttuk az elmúlt hetekben, hogy mire képes. Semmilyen hiányosságot nem tudnék említeni idei játékban. Mindig erõsen koncentrál, a legmeredekebb helyzetekben is képes kifogni a labdát, mindegy hogy takarásból, ziccerbõl, bombát, vagy megpattanó lövést... mindent kivéd."

 
"Hatalmas volt, amit az Everton elenni meccsen is mûvelt, még a tizenegyest is megfogta, de az egész meccsen fantasztikusan védett. Õ már egy világklasszis kapus, pedig még fiatal, ennél még csak jobb lesz. Õszintén hiszem, ha ilyen ütemben fog fejlõdni, hamarosan a világ legjobb kapusa lesz."
 
Michael Carrick: "Nagyon sokat fejlõdött az elmúlt pár évben. Nagyon fiatalon érkezett a klubhoz, de azóta is õ az elsõ számú választás a kapuban. Kemény volt számára az elsõ év, de talán ez is segített neki abban, hogy még jobb legyen. Fizikailag is sokat erõsödött, de nem csak termetében nõtt nagyot, jellemében is meghatározó szerepe lett a csapatban, és jelenleg õ az egyik legjobb kapus a világon."
 
James Wilson: "Nagyon sok góltól megmentett bennünket, különösen az Everton ellen játszott nagyot, mindent kivédett, a szabadrúgást követõ lövés utáni védését meg is köszöntem neki a pályán és hallottam, amikor Luke Shaw gratulált neki a kifogott büntetõért."
 
"Az edzéseken is fantasztikus, amikor azt érzem, hogy biztosan betalálok, akkor véd a legnagyobbat. Ha õ áll a kapuban senkinek sincs könnyû dolga, mert David egy remek kapus."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!