Shaw magabiztos a válogatottal kapcsolatban

A Manchester United bal bekkje, Luke Shaw azon van, hogy a klubjánál nyújtott remek formát átmentse a következõ két válogatott találkozóra is.


Miután a Crystal Palace elleni 1-0-s siker után õt választották meg a meccs legjobbjának, a fiatal védõ a háromoroszlánosok keretéhez csatlakozott. Shaw elismeri, kiváló lelkiállapotban van a szombati, Szlovénia elleni európa-bajnoki selejtezõ és a három nappal késõbbi, skótok elleni barátságos meccs elõtt.

 

A 19 éves játékos még azelõtt nyilatkozott a ManUtd.com-nak, hogy Roy Hodgson válogatottjához csatlakozott volna: "Úgy érzem, nagyon erõs és fitt vagyok és pozitívan megyek a nemzeti csapathoz."

 

"Hatalmas dolog, hogy hazádért léphetsz pályára. Ez más, mint egy bajnokin játszani, Angliában mindenkinek nagyon sokat jelent a nemzeti csapat meccse. A játékosok nagyon szeretik azt."

 

"A közelmúltban nem voltunk a legjobbak, de mindenkinek meg akarjuk mutatni, mire vagyunk képesek. Azt akarjuk, hogy mi legyünk a világ legjobb válogatottja, ez idõbe telik majd, de biztos vagyok abban, hogy egy nap eljön a mi idõnk."

 

Shaw már nagyon várja már a Celtic Parkban sorra kerülõ, skótok elleni párharcot, ami messze nem lesz baráti találkozó.

 

"Nagyon intenzív, nagyszerû meccs lesz véleményem szerint. Biztos vagyok abban, olyan esemény lesz, amire mindenki figyelni fog - nem kérdés, hogy a stadion is tele lesz" - folytatta Luke.

 

"Olyan ez, amit minden játékos vár. Egyikünk sem titulálja barátságos mérkõzésnek; nyerni akarunk és élvezni a meccset."

 

 

"Eddig nem játszottam túl sok olyan összecsapáson, amit ilyen rivalizás jellemzett, de láttuk már a múltban, milyen sokat jelent ez játékosnak és szurkolónak egyaránt - mindenki meg akarja nyerni."

 

"A közelmúltban volt részem pár nagy meccsben, mint a Chelsea vagy a City elleni találkozó, és látni lehetett, mennyire szenvedélyes volt mindenki, mennyit is jelentett mindenkinek. Szóval olyasmi lesz ez, amin részt venni hihetetlen dolog."

 

Azonban Skócia elõtt még Szlovéniával is játszik Anglia és ha nyernek Shaw-ék, úgy egymás után négy gyõzelmet tudhatnak magukénak az F-csoportban, ráadásul négy meccsbõl, ami remek eredmény lenne, bár a vendégek jelenleg a második helyen állnak, így komoly erõpróba lesz szombaton.

 

"Kemény találkozóra számítok" - mondta. "Angliában, különösen a Wembley-ben játszani nagy dolog lesz nekik. Nem állnak majd a meccsnek negatívan, nyerni jönnek. Ez egy selejtezõ, és pontokra van szükségük, akárcsak nekünk. Mi leszünk otthon, úgyhogy nekünk kell irányítanunk. Úgy kell játszanunk, ahogy eddig tettük és továbbra is pontokat kell szereznünk!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!