Rojo: Sztrájkoltam, hogy a Unitedhez kerülhessek

Marcos Rojo, a Manchester United védõje bevallotta, azért nem ment edzésre a Sportingnál, hogy ezzel is elõsegítse manchesteri átigazolását.


Rojo 16 millió fontért, plusz Nani ideiglenes játékjogáért cserébe (a szélsõ kölcsönben szerepel ebben a szezonban a portugál klubnál) igazolt az Old Traffordra ezen a nyáron. Az átigazolás igen elhúzódott, ráadásul veszélybe is került, mivel egy harmadik fél is birtokolta a védõ játékjogát. A Sporting és a Doyen Sport (a játékjog 75%-ának birtokosa) között kialakult nézeteltérés végül odáig vezetett, hogy Rojo nem ment el a Sporting edzésére, ám a United korábbi játékosa, Juan Sebastian Veron közbelépett és arra sürgette honfitársát, térjen vissza a munkához.

 

"Nagy meglepetés volt, amikor megtudtam, hogy a United le akar igazolni" - mesélte Rojo újságíróknak. "Portugáliában voltam, amikor a képviselõm elmondta a hírt. Azt kérte tõlem, maradjak nyugodt, de nem tudtam teljesíteni a kérését, elkezdtem élni az álmomat."

 

 

"Nem tudtam másra gondolni, minden nap hívni akartam õt, de amikor úgy tûnt, hogy nem sikerül az átigazolás, nem voltam hajlandó dolgozni a Sportingnál."

 

"Ennek megváltozásában komoly szerepe volt Veronnak. Olyan volt, mintha szigorú apám lenne, leszidott. Felhívott, miután nem voltam hajlandó dolgozni a Sportingnál és azt mondta: 'Ne légy makacs. Ha a Manchester United akar valakit, akkor azt nem engedi ki a kezébõl."

 

"Így visszamentem...az átigazolás ügye pedig elõrehaladt."

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!