De Gea megbecsülve érzi magát

David de Gea egyszerû pletykának titulálta a Real Madridhoz való igazolásáról szóló híreket, mivel karriere a Manchester Unitednél a megfelelõ irányba halad.


A 24 éves portás, aki a spanyol válogatott pénteki edzésén kificamította egyik ujját, ebben a szezonban is parádés formának örvend, azonban jelenleg érvényes szerzõdése 2016 nyarán lejár.

 

Egyöntetûen õt tartják a spanyol válogatottnál Iker Casillas méltó utódjának, így nem meglepõ, hogy neve felmerült azt illetõen is, õ pótolhatná a világ-, és Európa-bajnok, többszörös BL-gyõztes kapuslegendát a Santiago Bernabeu stadionban.

 

"Nehéz megmondani, a Real Madrid ajánlatot tesz-e majd értem, mert eddig minden, ami a sajtóban megjelent, csak pletyka" - kezdte De Gea a La Sexta-nak.

 

 

"Manchesterben úgy érzem, akarnak engem. Ha komolyan venném azt, mit írnak rólam a sajtóban, akkor majdnem azt is gondolhatnám, hogy száz klubhoz is igazolhatnék."

 

"Úgyhogy a lehetõ legjobb, ha ilyen helyzetben az ember figyelmét arra a helyre összpontosítja, ahol éppen játszik. Úgy érzem, nagyon szeretnek a Man Unitednél."

 

David de Gea 2011 nyarán az Atletico Madridtól igazolt 18.7 millió fontért az Old Trafforda, a tavalyi szezonban pedig az Év játékosa-díjat is kiérdemelte.

 

Annak ellenére, hogy Európa egyik legjobb kapusává nõtte ki magát, barátnõje továbbra is Spanyolországban él, és amíg De Gea nem ír alá új szerzõdést a Vörös Ördögökkel, a pletykaáradat folytatódni fog vele kapcsolatban.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!