Fellainit megvédte édesapja

Marouane Fellaini édesapja biztos abban, hogy fia nem szándékosan könyökölte le Joe Allent a Belgium-Wales találkozón, csak az angol sajtó próbálja befeketíteni õt.


A Liverpool középpályása vérzõ orral hagyta el a játékteret, miután a 0-0-ra végzõdõ meccsen összetalálkozott Fellainivel. A Manchester United 26 éves középpályása felemelte karját, miközben szerelni próbált, ekkor találta el Allent könyökével, ám az UEFA már közölte, nem indít vizsgálatot az eset miatt.

 

Abdellatif Fellaini úgy érzi, fiának kissé rossz híre van Angliában, ezért is erõsödtek fel az eset utáni kritikák, de biztos abban, ez az egész csupán egy összecsapás véletlen következménye volt.

 

"Marouane nem szándékosan tette. Látta, hogy szereltek ezek a walesiek? Látta, mit tettek Mertens-szel?" - mondta Marouane édesapja.

 

 

"Igen fizikális játék folyt a mérkõzésen, ami fekszik Marouane-nak, de soha nem akart ártani senkinek. Pályafutása során még soha senkit nem sebesített meg direkt. Emlékszik, hogy a Liverpool görög játékosa hogyan lépett be neki?"

 

"Egyébként is, Marouane egy magas játékos. Ha egy alacsonyabb játékossal csap össze, akarata ellenére is ellenfele arcának magasságában van a könyöke. Tudja önmagáról, hogy nem aljas játékos és képes tükörbe nézni."

 


Squawka.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!