De Gea: Valdes nem fogja elvenni a helyemet a Unitednél

David de Gea tagadta, hogy Victor Valdes azért edzene a Manchester Uniteddel mert Louis van Gaal õt akarná majd választani elsõ számú kapusnak.


De Gea friss ujjficam sérülése miatt lehet, hogy nem tud majd szombaton játszani az Arsenal ellen, de a spanyol bízik benne, hogy van egy kis esély a szereplésére.

 
Habár De Gea még mindig nem írt alá új szerzõdést a Unitednél, tisztában van vele, hogy Valdes - aki egy komoly térdsérülésbõl épül fel - nem lesz az új egyes számú játékos. 
 
"Igen, a szerzõdésem 2016-ban lejár, de nem emiatt hozták ide" - mondta a spanyol AS-nek. "Victornak egy komoly sérülése volt, nehéz idõszakon van túl és mivel a fõnök jól ismeri, megadta számára a lehetõséget, hogy itt végezze a rehabilitációját."
 
 
"Victor Manchesterben edz, de még mindig nem 100%-os a sérülése után. Amikor teljesen fitt, akkor majd velünk fog edzeni. A kapusedzéseken még mindig nem vesz részt. Néha-néha edz egy kicsit a kapusedzõvel, de még mindig nem eleget."
 
"Van Gaal jól ismeri, mivel õ adta meg a lehetõséget a számára a debütálásra a Barcelonában. Nagyon kedveli és amikor csak lehetséges, ott kell segíteni ahol csak tudunk. A labdarúgás néha kegyetlen tud lenni. Amikor jól mennek a dolgok akkor nagyon jó vagy, amikor kevésbé, akkor...nos, akkor csak borzasztó az egész."
 
Mivel szabadon igazolható, a United leigazolhatja és be is vetheti Valdest az átigazolási piac idején kívûl is, ugyanis a 25 fõs Premier League keretükben még mindig van egy kiadó hely.


guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!