Sérültlista miatti aggodalmak

Louis van Gaalnak komoly fejfájást okozhat az, hogyan is állítsa össze csapatát az Arsenal elleni bajnokira, hiszen potenciálisan nem kevesebb, mint 12 manchesteri játékosból állhat a sérültek listája.


A válogatott találkozók után elmondható, hogy erõsen kérdéses David de Gea játéka szombaton, hiszen kificamodott az ujja még a Fehéroroszország elleni európa-bajnoki selejtezõre készülve. Jó hír lehet azonban a United szurkolóinak, hogy a spanyolok nem küldték vissza a kapust azonnal az Aon Training Complex-be, hogy ott kezeljék õt.

 

Eközben biztos, hogy a menedzser nem számíthat a nyári igazolás Marcos Rojóra, akinek még a városi derbin ficamodott ki a válla. Kérdõjel szerepel Rafael, Phil Jones és Jonny Evans neve mellett is, míg Luke Shaw játéka is kétséges, õ a skótok elleni 3-1-es angol siker során kapott rúgást a lábára.

 

 

Daley Blind a lelátóról nézi majd az Arsenal elleni rangadót, miután komolynak tûnõ térdsérülést szenvedett a lettek elleni, 6-0-ra megnyert selejtezõn, Michael Carrick pedig idõ elõtt hagyta el az angol tábort, hiszen ágyéksérüléssel bajlódott. Újabb aggodalomra ad okot Angel Di Maria esete, akit Nani rúgott bokán tegnap, a Portugália-Argentína összecsapáson. Ashley Young és Jesse Lingard pedig még mindig kezelésre szorul.

 

A támadósorban kevesebb gondja lesz van Gaalnak, hiszen Wayne Rooney és Robin van Persie bevethetõ, ráadásul James Wilson is sértetlenül vészelte át a szünetet. Egyedül Radamel Falcao állapota kérdéses, bár a hírek szerint közel a kolumbiai visszatérése azután, hogy vádlisérülése miatt három meccset ki kellett hagynia.

 

A sérülésekrõl pénteken kaphatunk bõvebb információt, amikor a menedzser sajtótájékoztatót ad majd.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!