Smalling megviselt, de jó kedélyû

Nem sokkal az után, hogy Chris Smalling gyõztesen került ki a Premier League egyik legjobb testfelépítésû csatára ellen folytatott párharcából jó kedvûen ünnepelte a United szoros gyõzelmét a Stoke felett.


A Fazekasok nagydarab csatára, Kenwyne Jones számára nem sok babér termett a tegnapi estén Chris Smalling és Nemanja Vidic õrizetében, ezért a második félidõ közepén le is cserélték. Annak ellenére, hogy Smalling szerzett néhány horzsolást mérkõzésen, nagyon élvezte a találkozót.

 


 

„A Stoke egy nagyon jó fizikumú csapat. Különösen Kenwyne Jones az, aki kínozza a középhátvédeket ebben a szezonban, ezért elõre tudtam, hogy kemény csata lesz, de nagyon élveztem a pályán a küzdelmet. Nagyszerû a súlypontemelkedése, álló helyzetbõl is magasra ugrik, ezért nagyon szorosan kell fogni és folyamatosan birkózni kell vele.” – mondta a védõ a MUTV riporterének.
 

„Nagyon élveztem a mérkõzést, sok Bajnokok Ligája találkozón szerepeltem már, de most más sorozatokban is szerephez jutok, ezért úgy érzem, hogy kiveszem a részem a csapat sikereibõl. Nagyon kopogtatok azon a bizonyos ajtón, remélem a menedzser is látja, hogy jól játszok.”
 

Smalling nyilatkozatában kitért Chicharito és Nani remek teljesítményére is, akik egymásnak készítették elõ góljaikat.
 

„Chicharito nagyon veszélyes, amikor edzésen kis területen játszunk 6 az 5 ellen, akkor kész rémálom õt fogni. Nagyon gyors észjárásúnak kell lenni, mert bárhonnan lecsaphat. Igazán megérdemelte a gólját.”
 

„Nani komoly veszteség volt eddig. Nagyon fontos szerepet játszik idén a góljainkban, nagy veszélyt jelent az ellenfelekre a szélen. Nagyon sok gólt lõ bal lábbal. Mindenki azt hiszi, hogy jobb lábas, és ebbõl képes elõnyt kovácsolni, mert ballal is ilyen csodagólokat tud lõni.”
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!