Megújult a Foosio

Szereted a labdarúgást? Szeretsz játszani? A megújult Foosio játékkal nem csak saját álomcsapatodat állíthatod össze, de akár krediteket is nyerhetsz, amiket aztán beválthatsz értékes nyereményekre!


Össze tudod állítani a forduló csapatát a meccsek elõtt? A FOOSIO elhozza a fantasy futball játékok új generációját meccsnapi fantasy csapatokkal, kifinomult pontrendszerrel, a focimeccsek és a fantasy pontok live frissítével, részletes játékos és manager statisztikákkal, kihívásokkal, értékes jutalmakkal és további egyedi funkciókkal focirajongóktól rajongóknak!

 

JÁTÉK 3 EGYSZERÛ LÉPÉSBEN:

 

- Rakd össze Álom11-ed minden fordulóban

 

Válogasd be bármely játékost a Premier League-bõl és Bundesligából a heti álomcsapatodba! Felejtsd el az átigazolásokat és a büdzsét, csak játssz! Válaszd azokat a focistákat, akiket a Forduló Csapatába vársz, ebben segítenek a részletes statisztikák is.

 

- Versenyezz más fantasy csapatokkal

 

Játssz kevesek ellen a tömegek helyett! Csatlakozz egy 2-8 fõs játékhoz. Premium Membership-el részt vehetsz Premium Játékokban is, ahol értékes jutalmak várnak!

 

- Kövesd élõben a csapatod

 

Kövesd az élõ frissítéseket a meccsekrõl, a játékosok teljesítményérõl PC-n, tableten, mobilon. Nézd élõben a fantasy pontok alakulását és helyezésed a küzdelemben!

 

 

A játékélmény mellett most újításokkal is vár Téged a Foosio:

 

1, A Premium asztalok mindenki számára elérhetõek, ami annyit jelent, hogy ha rendelkezel egy Premium Membershippel, akkor tudsz játszani a Premium asztalokon (2-4-8 fõs) és itt a legjobbak Credit jutalomban részesülnek, amely beváltható a Foosio Store-ban értékes díjakra. 

 

2, A már regisztrált felhasználóinkat megjutalmazzuk egy Mini-Bronz Premium Membershippel, hogy kipróbálhassák a Premium asztalok által nyújtott izgalmakat.

 

3, A megnyert Crediteket a folyamatosan bõvülõ Foosio Store-ban tudod beváltani.

 

4, A weboldalunk is megújult, amely egyszerûbb és szebb lett. 

 

5, A játékba bevezetésre kerül egy speciális üzenet, ahol tájékoztatunk a legfontosabb hírekrõl, promóciókról, akciókról és az elért teljesítményrõl, hogy ne maradj le semmirõl!

 

6, A "nyitási" akció keretén belül pedig 20% kedvezményt adunk mindenkinek, így már 1.91€-tól elérhetõek a Premium Membershipek.

 

És ami még fontos:

 

A ManUtdFanatics.hu Premier League Tippversenyében immár nem csak az elsõ kap ajándékot. Ugyanis a Tippverseny végén a második és a harmadik helyezett játékosokat Premium Membershippel ajándékozza meg a Foosio. (A második helyezett Gold, a harmadik helyezett Silver membershipet kap ajándékba, ami a következõ szezontõl él majd.)

 

 

Szerezz új ismerõsöket, vagy hívd meg a multiplayer játékaidba a barátaid. Játsszatok együtt, mutasd meg nekik ki a jobb manager! Elõzd meg õket a Foosio Világranglistáján! 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!