Fellaini: Van még tartalék

Marouane Fellaini úgy érzi, van még benne javulási lehetõség.


A belga válogatott középpályás azok után, hogy a West Brom ellen csereként beállt és megszerezte elsõ gólját a Unitedben, a legutóbbi három bajnokin a kezdõcsapatban kapott szerepet. Azzal, hogy Wayne Rooney mélyebb pozícióban játszik, a páros jó hatással egyesült és szombaton, az Arsenal elleni rangadón ebbõl ki lehetne indulni.

 

"Fitt vagyok, jelenleg nincs semmilyen sérülésem, úgyhogy boldog vagyok" - mondta Fellaini az MUTV-nek. "Ismerem a csapattársaimat. Ismerem a klubot. Minden remek. Tudom, hogy jobb is lehetek, de boldog vagyok most is. Jól teljesítek, de idõvel még ennél is jobb leszek."

 

A Rooney-val kialakított kapcsolatról a középpályás így vélekedik: "Wayne nagyszerû játékos, aki mindent meg tud csinálni. Csatárként, középpályásként és szélsõként is tud játszani. Remek kvalitásokkal rendelkezik, nagyon örülök, hogy vele játszhatok középen. Segíteni tudok neki fizikálisan. Meg tudom szerezni a labdákat középen, majd odateszem neki, hogy kezdjen vele valamit. Úgy vélem, ez fontos a csapat játékában. Jelenleg nagyon jól érezzük magunkat együtt, ezt kell csinálnunk tovább."

 

 

Fellaini elismeri, a klubnak nincs szerencséje a rengeteg sérüléssel, de úgy véli, van elég játékos a keretben ahhoz, hogy sikerüljön végre néhány jó eredményt hozniuk.

 

"Sok sérültünk van, de ilyen a foci. Azonban sok fiatal játékosunk is van a tartalékoknál is. A menedzser esélyt ad nekik, ami jó a srácoknak és a klubnak is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!